بازگشت زینتی ربودهشده به مسجد ««القاضی عبدالباسط» مصر

زینتی ربودهشده از مسجد «القاضی عبدالباسط» در قاهره توسط وزارت آثار باستانی مصر پس گرفته و به جای اصلیاش باز گردانده شد.
«مواکب الاتحاد»؛ فرصت نقشآفرینی مسجدیها در پدیده جهانی اربعین + برنامهها

ستاد مردمی اربعین کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور با تدارک گسترده برای ایران و نیز مواکبالاتحاد در کشور عراق، اعم از برنامههای فرهنگی و اسکان و اطعام فرصتی مغتنم را برای نقشآفرینی مسجدیها در پدیده جهانی اربعین فراهم کرده است.
همایش بزرگداشت مقام امام سجاد(ع) در کشور بزریل برگزار شد

همایش بزرگداشت مقام امام سجاد(ع) با عنوان نقش سیدالساجدین در زنده نگه داشتن ماجرای کربلا در مرکز اسلامی فاطمه الزهرا(س) شهر سائوپائولو_ برزیل برگزار شد.
کانون های مساجد باید در مدارس و دانشگاه ها ورود پیدا کنند

آیت الله علما، با اشاره به هجمه های گسترده دشمن برای تغییر در فرهنگ جامعه و ضربه زدن به مبانی اسلامی، گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد باید برای مقابله با این جریان، با تدبیر و برنامه فرهنگی در مدارس و دانشگاه ها ورود پیدا کنند.
۲۷ مهر، آخرین مهلت شرکت در مسابقه کتاب خوانی «حماسه حسینی»

دولت آبادی با بیان اینکه جوایز مسابقه کتاب خوانی «حماسه حسینی» شامل ۱۰۰ جایزه پنج میلیون ریالی است، گفت: مهلت شرکت در این مسابقه تا ۲۷ مهرماه جاری اعلام شده است.